Hét Visblad online maart (video)

4619
23 feb 2011

Zoals je op de cover van Hét Visblad van maart 2011 kunt zien, komen Vis TV en de Provinciale Statenverkiezingen in dit nummer prominent aan bod. Daarnaast vind je in deze editie van natuurlijk ook weer een heleboel andere interessante en uiterst lezenswaardige artikelen.

En zoals inmiddels gebruikelijk hebben we deze maand ook weer twee video's als aanvulling op het magazine gemaakt.

Zo ging Ed Stoop op stap met Visbladlezer Martijn Deijkers. De bestemming van hun trip was forellenvisvijver De Berenkuil, waar Ed – na wat te zijn bijgespijkerd door het Shimano Trout Fishing Team – Martijn de eerste stappen op het gebied van forelvissen bijbracht. Het werd een dag waar beide heren een stuk wijzer van zijn geworden. Check de video van Vraag het aan Ed voor actie op de vijver!

In de tweede video geeft snoekbaarscrack en visgids Daan Verbruggen een stoomcursus verticalen. Dit is een actieve en bovenal bijzonder effectieve vistechniek om snoekbaars en baars mee te vangen. Vanaf 1 april is de gesloten tijd voor kunstaas weer van kracht, dus heb je nog een goede maand om de glasogen met shads achter de vodden te zitten. Klikker de klik voor de bewegende beelden.

Vraag het aan ed – forelvissen op vijvers

Visfotostrip – verticalen doe je zo!

Uiteraard heeft Hét Visblad deze maand weer veel meer te bieden. Zoals gezegd blikken we vooruit op het komende seizoen van Vis TV met Marco Kraal en is de rubriek Visnieuws grotendeels gewijd aan de Provinciale Statenverkiezingen. Verder laat Ed Stoop zien dat je in de supermarkt prima terecht kunt voor allerhande aas voor de witvis, presenteren Nick Knoops en Ruud Liekens de Bottomship, demonstreert John Lubbers het oldskool penvissen op snoekbaars, licht karpervisser en politieagent Kees Verheij de wetten en regelgeving voor de sportvisserij toe en showt Alain Barthélemy zijn vliegencreaties voor het Oostvoornse Meer. Tel daar de gebruikelijke vaste rubrieken uit het magazine bij op en je hebt weer een heleboel leesplezier en inspiratie voor je eigen visserij te pakken.

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dan mis je dus echt een hele hoop op sportvisgebied. Gelukkig is dit probleem bijzonder gemakkelijk op te lossen. Voor nog geen euro per maand krijg je twaalf keer per jaar Hét Visblad thuisbezorgd. Klik hier voor een abonnement!

Archief

Karpervissen Roofvissen
Visblad TV (video's) Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's) Vuurdoop
Witvissen Zeevissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.