Loenensche Well live; Service bijna klaar

5714
16 mrt 2011

Vandaag is de zesde verenigingswebsite via Mijnhengelsportvereniging.nl live gegaan. Het gaat om De Loenensche Well uit Beuningen. De service Mijnhengelsportvereniging.nl nadert haar lancering.

Net als de vijf voorgaande verenigingen werkt De Loenensche Well mee aan het ontwikkelen en testen van Mijnhengelsportvereniging.nl. Op dit moment wordt de laatste technische hand gelegd aan deze unieke service, die binnen enkele weken beschikbaar wordt gesteld voor alle aangesloten hengelsportverenigingen.

-> Bekijk hier de gloednieuwe site van De Loenensche Well of ga naar www.hsvloenenschewell.nl

Mijnhengelsportvereniging.nl bijna klaar

Op dit moment wordt er druk getest door een tweede testgroep van verenigingen, om de service helemaal klaar te maken om te lanceren voor alle aangesloten hengelsportverenigingen in Nederland.

Alle verenigingen die zich hebben voorgeregistreerd ontvangen binnen enkele weken (eind maart/ begin april) via de nieuwsbrief informatie over hoe ze direct een website kunnen aanvragen en kunnen starten met de nieuwe website.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.