Video: barbeel in Vis TV afl 3

6509
18 mrt 2011

Komende zondag 20 maart (10:00 - 10:30 uur) komt aflevering 3 van Vis TV op de buis. In deze uitzending verruilen Ed en Marco de rustieke Lage Vaart voor de onstuimige rivier de Waal bij Ochten. Diepe grindbedden in de sterke stroming zijn hier immers het domein van de barbeel.

Deze prachtige stroomminnende en vooral beresterke vissoort kent nog altijd een groeiende populariteit en mag daarom in Vis TV zeker niet ontbreken. Hieronder alvast een voorproefje.

De beloofde zonnige dag laat deze uitzending op zich wachten en maakt het vissen er niet makkelijker op. Te meer omdat een schrale wind ons duo dwingt de beschutting van de krib te zoeken. Barbeelhengels en zware feederhengels met dito werpmolens worden in stelling gebracht en de blokjes kaas, hét aas bij uitstek, gaan aan de haakjes. Maar, wat Ed en Marco ook proberen, de barbelen lijken te schitteren door afwezigheid. Tot de ‘truuk der truken’ uit de doos wordt gehaald.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en beleeft al weer z’n vijftiende jaargang. Steeds bezoeken presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal een andere mooie en visrijke locatie in Nederland en laten zien wat een fantastisch sportvisland Nederland is. Volgende week brengen de twee een bezoek aan de Blauwe Stad in Noord-Oost Groningen, waar het volgens ingewijden goed snoekvissen is.

Vis TV 2011 bestaat uit 12 afzonderlijke afleveringen die steeds op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 zijn te zien, terwijl elke eerstvolgende zaterdagmorgen om 7.30 uur op RTL-4 de herhaling volgt. Dus heb je de eerste uitzending gemist, dan kan je deze zaterdagmorgen nog bekijken. Komende zaterdag 19 maart is dat dus nogmaals de karper en brasemsessie aan de Lage Vaart.
Maar komende zondag dus: RTL-7 van 10:00 - 10:30 uur Vis TV aflevering 3! Kijken!


-> Meer Vis TV en herhalingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.