Video: Snoek en Blauwe stad in Vis TV

6654
23 mrt 2011

Komende zondag in de vierde aflevering van de nieuwe serie Vis TV zijn Ed en Marco met de boot achter de auto afgereisd naar Noord-Oost Groningen waar in de Blauwe Stad op snoek wordt gevist.

De dag lijkt aanvankelijk het beste met ons vissend duo voor te hebben. Maar, al gauw dringen donkere wolken zich samen en dreigen regen en wind het visplezier en het ‘welzijn’ van de Vis TV-camera danig te willen verstoren. Gelukkig blijkt de snoek minder gevoelig voor de plotselinge onaangename weersomzwaai.

Check hieronder alvast de promo:

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en beleeft al weer z’n vijftiende jaargang. Steeds bezoeken presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal een andere mooie en visrijke locatie in Nederland en laten zien wat een fantastisch sportvisland Nederland is. Volgende week brengen de twee een bezoek aan een vijver in Benschop waar op kruiskarper wordt gevist.

Vis TV 2011 bestaat uit 12 afzonderlijke afleveringen die steeds op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 zijn te zien, terwijl elke eerstvolgende zaterdagmorgen om 7.30 uur op RTL-4 de herhaling volgt. Dus, heb je een uitzending gemist, dan kan je die op zaterdagmorgen alsnog bekijken. Komende zaterdag 26 maart dus nogmaals de visserij op Barbeel in de Waal bij Ochten.

-> Meer Vis TV en complete uitzendingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.