Hét Visblad online april (video)

3712
25 mrt 2011

Het moment waar je aan het eind van iedere maand toch stiekem altijd weer met smart op zit te wachten, is aangebroken. De nieuwste editie van Hét Visblad ziet het levenslicht.

Ook het aprilnummer zit weer boordevol met leuke, boeiende en informatieve artikelen. Uiteraard zijn we daarbij de bewegende beelden ook niet vergeten: check dus snel de twee nieuwe video’s.

Vis TV presentator Ed Stoop ging voor Vraag het aan Ed op pad met Robin Fillerup. Die wil het feedervissen weer oppakken maar ziet door het woud van voerkorven het bos niet meer. Ed legt hem de basics van het feederen uit als ze samen op de Lek een poging wagen om een visje te vangen.

Klik op de onderstaande video van Vraag het aan Ed voor het filmpje. In de bij de Visfotostrip behorende video wordt er ook gefeederd, maar dan met de method. Deze uit Engeland overgewaaide techniek wordt in ons land steeds populairder. Robert de Groot doet uit de doeken hoe deze op de karpervisserij geïnspireerde techniek met zelfhaaksysteem precies werkt. Even klikken en je ziet een nieuwe aflevering van Visblad TV.

Vraag het aan Ed - eerste hulp bij feederen

Visfotostrip - methodfeederen doe je zo!

Karperpaai

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dan mis je dus echt een hele hoop op sportvisgebied. Gelukkig is dit probleem bijzonder gemakkelijk op te lossen. Voor nog geen euro per maand krijg je twaalf keer per jaar Hét Visblad thuisbezorgd. Klik hier voor een abonnement!

Archief

Karpervissen Roofvissen
Visblad TV (video's) Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's) Vuurdoop
Witvissen Zeevissen

-> Neem een abonnement op Hét Visblad en kies je kado!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.