Benschopse kruiskarper in Vis TV (video)

6199
30 mrt 2011

Komende zondag 3 april vissen Ed en Marco in de vijfde aflevering van Vis TV op kruiskarper in de Bosvijver in Benschop. Deze kruising tussen giebel en schubkarper wordt steeds populairder als vijvervis en natuurlijk als sportvis voor jong en oud.

Want, kruiskarpers zijn sterk, op allerlei manieren te vangen en niet kieskeurig wat betreft hun leefomgeving en hun aaskeuze.

Check alvast de promo:

Marco kiest daarom voor de methodfeeder en nieuwe aas en feedertechnieken, terwijl Ed zijn vertrouwde vaste hengel met topelastiek voor de dag haalt en de nodige geraffineerde truukjes uit de hoge hoed tovert om de ‘kruisridders’ aan de schubben te komen. Of de aanpak succes heeft, zie je zondag.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en beleeft al weer z’n vijftiende jaargang. Steeds bezoeken presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal met hun oude Landrover een andere mooie en visrijke locatie in Nederland en laten zien wat een fantastisch sportvisland Nederland is. Volgende week zondag 10 april en zondag 17 april daarop is er vanwege de Formule-1 races geen uitzending van Vis TV op RTL-7 maar kun je wel op de voorafgaande zaterdagen herhalingen op RTL-4 zien. Op zondag 24 april gaat de serie dan weer verder met een ‘bijzonder spectaculaire’ uitzending over roofblei.

Vis TV 2011 bestaat uit 12 afzonderlijke afleveringen die steeds op zondagmorgen van 10.00 tot 10.30 uur op RTL-7 zijn te zien, terwijl elke eerstvolgende zaterdagmorgen om 7.30 uur op RTL-4 de herhaling volgt. Dus, heb je een uitzending gemist, dan kan je die op zaterdagmorgen alsnog bekijken. Komende zaterdag 2 april dus nogmaals de visserij op snoek in de Blauwe Stad in noordoost Groningen.

-> Meer Vis TV en uitzendingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.