Visma 2011: Sportvisserij Nederland is present!

7263
29 mrt 2011

Sportvisserij Nederland is dit jaar weer prominent aanwezig op de Visma. In de stand kun je terecht met allerlei vragen over de werkterreinen van Sportvisserij Nederland, zoals de VISpas, de Visserijwet en Hét Visblad.

De meeste producten van Sportvisserij Nederland zijn voor scherpe beursprijzen te koop. Jeugdige vissers kunnen vanaf vrijdagavond terecht op ons Jeugdplein.

Natuurlijk zijn Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal op de stand aanwezig. Er ligt een grote berg stiften klaar om handtekeningen te zetten op petten en T-shirts, maar ook op de Ed & Marco ansichtkaarten!

Contactbijeenkomst voor vrijwilligers

Alle vrijwilligers die in de afgelopen jaren een cursus bij Sportvisserij Nederland hebben gevolgd, zijn op donderdag of vrijdag uitgenodigd voor een contactdag. Daar worden zij per groep (jeugd, wedstrijden, controle visdocumenten) ontvangen en bijgepraat over de laatste en toekomstige ontwikkelingen.

Stekkie Jeugdplein en Wii

Tijdens de contactdagen vrijwilligers is het Stekkie Jeugdplein gesloten, maar op vrijdagavond, zaterdag en zondag is het plein voor de jeugd geopend voor het maken van een tuigje, onderlijnen voor roofvis, karper en zeevissen en het maken van een kunstvlieg. Het Stekkie promotieteam is aanwezig om uitleg te geven over allerlei vistechnieken, de website Stekkie.nl en het Stekkie Magazine. Uiteraard zijn er weer spectaculaire visgames te spelen op de Nintendo Wii.

Lancering Vissengids APP

Op de Visma zal de officiële lancering plaatsvinden van de Vissengids App van Sportvisserij Nederland. Deze applicatie voor mobiele telefoons is gebaseerd op de bekende zoetwater- en zeevissen veldgidsen van Sportvisserij Nederland. Met de App, die in eerste instantie alleen wordt ontwikkeld voor de App Store en Android Market, heb je met je mobiele telefoon of tablet altijd toegang tot alle Nederlandse vissoorten.

VISplanner

Op de stand kan het programma Visplanner.nl worden bekeken. Met dit programma kun je heel eenvoudig online zien waar je met een VISpas mag vissen. De ruim 50 nieuwe wateren, die in het afgelopen jaar in de VISpas zijn ingebracht, zijn ook te bekijken. Maak op Visplanner.nl meteen eens een vergelijking tussen het beperkte aantal wateren uit de Kleine Lijst van Viswateren, behorende bij de Kleine VISpas, en het grote aantal wateren dat je met de VISpas mag bevissen. Het verschil is opzienbarend!

Op Visplanner.nl is het onder meer mogelijk om aangepaste visplaatsen, trailerhellingen, hengelsportwinkels, zeeaas adressen en forelvisvijvers te vinden. Wist je trouwens dat je al deze handige locaties ook op een Tom Tom kunt zetten?

Drillsimulator

Er zijn dit jaar maar liefst twee drillsimulatoren aanwezig waarmee je naar hartenlust de strijd kunt aanbinden met grote en héél grote vissen. Laat je drilltechniek bijschaven door de begeleiders of toon je perfecte techniek, het mag allemaal. Elke deelnemer krijgt na afloop een lot, waarmee je kans maakt op een leuke prijs. Elke twee uur is er een prijsuitreiking door Ed & Marco, dus houd de tijd in de gaten!

Openingstijden Visma:

  • Donderdag 31 en vrijdag 1 april: 10-22 uur
  • Zaterdag 2 en zondag 3 april: 10-17 uur
  • Sportvisserij Nederland is te vinden in hal 3

-> Meer Visma

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.