Visma Update: Dagelijks drie edities Visma TV vanaf beursvloer

5554
30 mrt 2011

Donderdag om 10.00 uur is het zover: dan gaan de poorten van de grootste hengelsportbeurs van Europa weer voor vier dagen open. En omdat je er als bezoeker natuurlijk niet alle dagen bij kunt zijn, heeft de Visma besloten van donderdag tot en met zaterdag drie edities van Visma TV te laten maken. Zo hoef je niks te missen!

Drie filmpjes per dag, is dat niet wat veel? Nee hoor, zeker niet als je het aan de mannen van het nieuwe Media- en Marketingbureau Studio Hengelsport overlaat.

Filmmaker Sytste van der Harst, maker van onder meer Visblad TV, heeft een draaiboek klaar liggen waar ze bij CNN jaloers op zouden zijn. Aan zijn enthousiasme zal het in ieder geval niet liggen: “Ik heb dit al jaren willen doen en ben ontzettend blij dat we dit jaar voor de Visma aan de slag mogen. Eindelijk al die leuke ideeën in echt in de praktijk brengen en natuurlijk een geweldige kans om ons als jong bedrijf op de kaart te zetten!”


Team Studio Hengelsport, v.l.n.r.: Ferdinand van Dam, Sebastiaan Gamelkoorn, Juul Steyn, Sytse van der Harst en Niels Lange. (foto: Studiohengelsport.nl)

Hard nieuws en goede grappen

De inhoud van de filmpjes belooft zeer gevarieerd te worden, waarbij nuttige informatie en grappige, gekke en bizarre items elkaar afwisselen. Samen met zijn collega Ferdinand van Dam struint Sytse de beurs af op zoek naar bijzondere onderwerpen. Ben dus niet verbaasd als er plotseling een filmploeg voor je staat.


Filmmaker Sytse van der Harst is zelf bevlogen sportvisser en ziet uit om samen met zijn collega dagelijks verslag te doen vanaf de Visma. (foto: Studiohengelsport.nl)

Wat heeft ú in uw tas?

Natuurlijk nemen ze bij de Visma Wall of Fame de nieuwste items in de hengelsport onder de loep, maar niet voordat eregast Dick Jol stevig aan de tand is gevoeld over de Hengelsporthoofdstad van het Jaar. Voor deze wedstrijd zal de vissende oud-scheidsrechter Jol namelijk de prijsuitreiking verrichten. Verder willen de mannen onder meer weten wat bezoekers zoal in hun tas hebben zitten, wat de leukste gratis give-aways op de beurs zijn en wat nou eigenlijk de mooiste stand is.
De filmpjes zijn te bekijken via het Youtube-kanaal van de Visma en natuurlijk op Studiohengelsport.nl. Dit is de site van de jongste onderneming in de hengelsport, een samenwerkingsverband van vijf jonge filmmakers, marketeers en internetondernemers.

Dit is de Visma

De Visma is de grootste hengelsportbeurs van Europa en vindt plaats in de Ahoy te Rotterdam. Op donderdag 31 maart en vrijdag 1 april zijn de deuren geopend van 10.00 tot 22.00 uur. Op zaterdag 2 en zondag 3 april kun je de beurs bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur. Meer informatie vind je op http://www.visma.nl en www.studiohengelsport.nl.

(bron: www.topvisser.nl)

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.