Visma 2011 videoverslag

5702
04 apr 2011

Ahoy Rotterdam was van 31 maart tot en met 3 april dé ontmoetingsplek voor hen-gelsportliefhebbers. De 43e editie van Visma wist bijna 20.000 bezoekers te trekken. De grootste hengelsportbeurs van Europa was voor hen traditiegetrouw de start van het visseizoen.

Zij werden vier dagen lang getrakteerd op nieuwe producten, mooie aanbiedingen, verre vakantiebestemmingen en een educatief beursprogramma. Check onderstaande video's, gemaakt door Studio Hengelsport.

Visma stond deze editie in het teken van de nieuwste trend op visgebied, het vissen in de grootstedelijke omgeving, Streetfishing. Op de ruim 17.000 m2 grote beursvloer werd dit thema vertaald naar bewegwijzering in de vorm van straatnaamborden. Tijdens de beurs werd bovendien Hoogezand-Sappemeer als Hengelsporthoofdstad van het jaar 2011 gekozen.

Dit jaar telde Visma weer ruim 80 exposanten in de categorieën groothandel, detaillist, boten en toerisme. Zij presenteerden traditiegetrouw nieuwe producten, koopjes en verre visvakanties. Daarnaast kende de beurs weer een overvol programma met lezingen en workshops. Nieuw dit jaar was de ‘Wall of Fame’, een eyecatcher bij de ingang van de beurs waar alle noviteiten binnen de hengelsport werden getoond. Bezoekers konden zo in één oogopslag zien welke nieuwe producten de exposanten te bieden hadden.

In vier dagen tijd wisten 19.571 hengelsportliefhebbers de weg naar Ahoy Rotterdam te vinden. Het bezoekersaantal komt hiermee net onder het aantal bezoekers dat de vorige editie van Visma in 2010 bezocht. De kleine teruggang in bezoekersaantal is terug te voeren op de eerste zomerse zaterdag van het jaar. Ondanks dat veel hengelsportliefhebbers ook op deze zonnige dag Ahoy wisten te vinden, bleef het aantal bezoekers op zaterdag uiteindelijk achter bij de aantallen van vorig jaar.

Beursmanager Erika Bronkhorst van Ahoy Rotterdam blikt desondanks tevreden terug op Visma 2011. “We zijn erg trots dat bijna 20.000 hengelsportliefhebbers Visma zien als het officieuze begin van het visseizoen en jaarlijks hun vistrip starten in Ahoy Rotterdam. De beurs bewijst hiermee wederom haar status als dé ontmoetingsplek voor hengelsporters in Nederland. Het niveau van de beurs was dit jaar zeer hoog. Wij hebben veel complimenten gekregen van onze standhouders en bezoekers over de mooie uitstraling en goede sfeer.”

-> Meer video's vind je op de website van Studio Hengelsport

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide