Hét Visblad online mei (video's)

7143
20 apr 2011

Vers van de pers valt 'ie een dezer dagen weer bij je in de bus: het nieuwe Visblad. Deze maand het meinummer met daarin de speciale regio-editie van jouw hengelsportfederatie. Dus naast al het landelijke nieuws op sportvisgebied, krijg je deze keer ook nog eens een update van de laatste ontwikkelingen in jouw eigen regio. Zoals je inmiddels van ons gewend bent, zijn er ook dit keer weer twee video's gemaakt voor Visblad TV.

In het witvisartikel staat deze maand de zeelt centraal. Hierin beschrijft Marcel Pomp zowel het vissen met de pen als het vastlood systeem. Van de laatste techniek laat hij in de bij het artikel behorende video zien hoe succesvol dit kan zijn.
In het bij de rubriek Vraag het aan Ed horende filmpje gaat Vis TV presentator Ed Stoop vissen met een herintreder. Ted Noij kreeg na er veertig jaar uit te zijn geweest weer viskriebels en Ed leidt zijn rentree in goede banen.

Natuurlijk heeft Hét Visblad deze maand weer veel meer te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van dropshotten op zeebaars? Carl Greve laat je zien dat deze techniek uitstekend werkt voor de zoute baarzen. Verder belicht karpercrack Koos Walters de voordelen van het vissen met PVA-zakken, bespreekt Arthur van Tienen de beste kuststekken van Zuid-Holland en vertelt NOS-weerman Marco Verhoef over sportvissen in relatie tot het weer. Samen met de vaste rubrieken als Zo zit dat, visnieuws, vismail, de vuurdoop, hotspots uit de VISpas (vol met vakantietips!), wedstrijdnieuws en de visfotostrip heb je dus weer voldoende interessant leesvoer te pakken.

Check hieronder de twee kersverse video's van Visblad TV:

Visblad TV - Gericht vissen op zeelt
Vraag het aan Ed - Na 40 jaar weer viskriebels

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dan mis je dus echt een hele hoop op sportvisgebied. Gelukkig is dit probleem bijzonder gemakkelijk op te lossen. Voor nog geen euro per maand krijg je twaalf keer per jaar Hét Visblad thuisbezorgd. Klik hier voor een abonnement!

Archief

Karpervissen Roofvissen
Visblad TV (video's) Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's) Vuurdoop
Witvissen Zeevissen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.