Schrijf je snel in voor de Nationale Topcompetitie Feeder

6537
22 apr 2011

De tijd begint te dringen voor aspirant deelnemers aan de kersverse Nationale Topcompetitie Feeder. Inschrijven voor deze kakelnieuwe wedstrijdvariant voor de feedervisser kan nog tot en met 1 mei.

Gegevens Topcompetitie

Wie zich wil meten met de beste feedervissers van het land, kans wil maken op geldprijzen én daarnaast aan het eind van de competitie geselecteerd wil worden voor het WK Feeder dat in 2012 in België zal plaatsvinden, kan zich nu inschrijven voor deze Topcompetitie. Op zondag 26 juni vindt aan het Prinses Margrietkanaal bij Kootstertille de eerste wedstrijd in deze vierdelige wedstrijdreeks plaats. Daarna volgen op 10 juli aan het Kanaal van Gent naar Terneuzen en op 5 en 6 november aan het Amsterdam-Rijnkanaal de andere krachtmetingen.
Van de 4 wedstrijden tellen de 3 beste resultaten; men hoeft desgewenst één wedstrijd niet mee te vissen.

Als belangrijke extra bepaling geldt dat de deelnemers aan de Topcompetitie Feeder verplicht zijn deel te nemen aan de federatieve voorselectie feeder. Voor de lijst met wedstrijden, zie onder wedstrijden op onze site, onder federatieve voorselecties 2011.

Dagdeelnemers
Voor dagdeelnemers is het mogelijk aan één of meer wedstrijden deel te nemen. Het aantal dagdeelnemers dat kan deelnemen is afhankelijk van de parkoersen aan de verschillende wedstrijdwateren.

Zie voor meer informatie de pagina van de Nationale Topcompetite Feeder

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.