Vis TV afl 9: Vinkeveense baars (video)

6745
13 mei 2011

Baars noemen we van oudsher een jongensvis. Je vangt hem immers overal, soms zelfs in de kleinste slootjes waar vooral veel jeugd vist. Bovendien zijn baarzen niet bepaald kieskeurig als het op voedsel aankomt en bovenal spectaculaire vechtjassen die zich vaak kinderlijk eenvoudig laten vangen.

Vandaar dat Ed en Marco komende zondag 15 mei weer heel even kind mogen zijn als zij in Vinkeveen gaan baarsvissen. Marco bepaald niet kinderachtig met zijn varende vismachine en een doos vol kunstaas en Ed weliswaar met een vaste hengel van carbon maar verder geheel klassiek met dobber en een wurmpje.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland i.s.m. Tangram Media. De serie bestaat uit 12 op zichzelf staande afleveringen die zo veel mogelijk verdeeld over Nederland zijn opgenomen. Telkens zijn de uitzendingen eerst op zondagmorgen van circa 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7, waarna elke aflevering de eerstvolgende zaterdag om circa 7.30 uur op RTL-4 wordt herhaald.

Volgende week zondag 22 mei gaat ons duo in de tiende aflevering van Vis TV 2011 met een boot vanuit Neeltje Jans regelrecht naar de haaien.

-> Meer Vis TV en uitzendingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.