Zeelt in 11e aflevering Vis TV (video)

6448
26 mei 2011

Komende zondag 29 mei vissen Ed en Marco in de al weer 11e aflevering van Vis TV 2011 op zeelt in een recreatieplas onder de rook van Den Haag. Volgens zeggen moeten er zeelten van formaat zwemmen, maar tegelijk is hier dikwijls sprake van een moeilijke visserij en een ‘alles of niets water’.

Marco probeert het daarom met lichte karperhengels en mini-boilies en Ed met een feederhengel en de ‘bolo’ voorzien van reguliere witvisaasjes zoals maden en wormen. Van zeelt is bekend dat het een voorzichtige en vaak moeilijke bijter is. Maar, of dat voor deze uitzending ook geldt…

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland i.s.m. Tangram Media. De serie bestaat uit 12 op zichzelf staande afleveringen die zo veel mogelijk verdeeld over Nederland zijn opgenomen. Telkens zijn de uitzendingen eerst op zondagmorgen van circa 10.00 tot 10.30 uur te zien op RTL-7, waarna elke aflevering de eerstvolgende zaterdag om circa 7.30 uur op RTL-4 wordt herhaald.

Volgende week zondag 5 juni zie je de al weer 12e en laatste aflevering van deze 15e serie Vis TV die gaat over Vissen op haai vanuit Neeltje Jans. Daarna wordt Vis TV vanaf de eerstvolgende zondagmorgen weer gedurende 12 weken in z’n geheel herhaald op RTL-7.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.