Fair for Lure & Fly 2011

5087
06 jul 2011

De Fair for Lure & Fly komt er weer aan! Deze unieke ‘beleefbeurs’ voor de actieve roofvissers en vliegvissers vindt op 3 en 4 september aanstaande plaats op het vertrouwde ‘Eiland van Maurik’.

De zevende editie van de Fair for Lure & Fly zal enkele duizenden enthousiaste sportvissers naar de Betuwe trekken.

Binnen

Binnen in de hallen kan de bezoeker zich door een breed scala aan gespecialiseerde bedrijven optimaal laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen binnen alle disciplines van het roofvissen of vliegvissen. In september vind je hier soms al de allernieuwste producten voor het komend jaar. Het indoor-oppervlak van zo’n 3000 m² biedt hier alle ruimte voor.

Net als in de vorige edities zal het aanbod bepaald worden door groothandels, winkeliers, botenleveranciers, verenigingen, reisbureaus, aanbieders van buitenboordmotoren en vele anderen. Onder die ‘vele anderen’ ook vliegenbinders, softbaitmakers, jerkbaitbouwers en andere kunstaasfanaten die hun kunstwerkjes tonen en laten zien hoe deze in elkaar gezet worden. De bezoekers van de Fair mogen zich dan ook altijd verheugen op leuke noviteiten, productinformatie, lucratieve aanbiedingen, maar ook niet-commerciële producten en informatie.

Buiten

Op het buitenterrein van ruim 10.000 m² aan het water zal een levendige activiteiten-fair worden opgetrokken. Deze zal bestaan uit een grootse show van de aanbieders van specialistische sportvisboten, buitenboordmotoren en trailers, met de mogelijkheid tot proefvaren.

Op uitgezette werpbanen zullen specialisten hun kunnen vertonen in precisiewerpen en verzorgen specialisten instructies, bijvoorbeeld in het vliegvissen. De landelijke belangenorganisatie Sportvisserij Nederland zal op het activiteitenterrein prominent aanwezig zijn met voorlichting en demonstratie, en natuurlijk ook de presentatoren van Vis TV – Ed Stoop en Marco Kraal.

NKS

Maar er is meer. Veel meer zelfs. Zo heeft de vereniging Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen (NKS) wederom haar Jeugddag ingepland tijdens de Fair. Vrijwilligers van deze wedstrijdcyclus om het Nederlands Kampioenschap Snoekbaarsvissen zullen met hun specialistische roofvisboten klaarstaan om de ingeschreven jeugd een onvergetelijke dag te bezorgen op het water.

En laten we tenslotte de tombola niet vergeten. Vorig jaar werden de loten verkocht door de vrijwilligers van het Peuterfonds, dat ook de opbrengst mocht gebruiken voor haar goede doelen binnen de hengelsport. Veel bezoekers gingen met een prachtige prijs naar huis, wanneer hun lot in de prijzen was gevallen. Ook dit jaar zal het Peuterfonds de tombola verzorgen.

Het programma van de Fair zal ondertussen verder ingevuld worden. Voor de actuele stand van zaken kunt u de site www.hengelsporthuis.com in de gaten houden.

Beknopte informatie

  • Openingstijden: 10.00 tot 17.00 uur
  • Entree: € 7,50-- p.p. - Kinderen tot 12 jaar gratis.
  • Abonnees op Hét Visblad, De Roofvis, Witvis Totaal en Zeehengelsport en leden VNV ontvangen een kortingsbon t.w.v. € 2,50. Parkeren € 4,-- per auto.
  • Locatie: Recreatiepark Eiland van Maurik – Rijndijk 20 – 4021 GH Maurik. www.eilandvanmaurik.nl
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide