Vis TV afl 6: roofblei (video)

5529
13 jul 2011

Komende zondag 17 juli zijn Ed en Marco te vinden aan de Limburgse Grensmaas. Een fantastisch water dat qua ligging en landschap nauwelijks onder doet voor rivieren die wij in Engeland en Ierland en elders ver van Nederland tegenkwamen.

Met dat verschil dat de Grensmaas naast een goed bestand aan bijzondere soorten zoals kopvoorn, barbeel en sneep ook een behoorlijke populatie roofblei kent.

Ons presentatieduo heeft daarom enkele spinhengels opgetuigd en voorzien van kleine pluggen, lepels en wat onderwater nog meer op een prooi moge lijken. Bij een grindbank met daarlangs een stroomversnelling die overgaat in een diep gedeelte van de rivier zou het wel eens kunnen lukken. Worp na worp volgt zonder resultaat. Maar, dan ineens explodeert het water…!

Wil je weten hoe dit visavontuur afloopt, kijk dan zondagmorgen om circa 10.00 uur op RTL-7 naar een van de meest spectaculaire afleveringen van Vis TV ooit gemaakt.

-> Meer Vis TV en uitzendingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide