Botenmarkt op Fair for Lure and Fly

4286
14 jul 2011

Verkoop je eigen visboot op de Fair for Lure & Fly! Alle bezoekers van dit evenement krijgen deze editie óók de gelegenheid op het evenement een tweedehands visboot te kopen of… te verkopen.

In het weekend van 3 & 4 september a.s. wordt op het lommerrijke Eiland van Maurik alweer de 7e editie van de ‘Fair for Lure & Fly’ gehouden, hét jaarlijkse ontmoetingspunt van alle roofvisspecialisten in Nederland en België, dat ook steeds meer internationale bezoekers kent. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers.

 

Inmiddels is Hengelsporthuis.com - uitgever van o.a. het specialistisch magazine Dé Roofvis en organisator van de Fair for Lure & Fly- bezig om de laatste vierkante meters van het overdekte beurscomplex in te vullen. Op het buitenterrein direct aan het water en langs de steigers zijn door praktisch alle aanbieders van boten en motoren de strategische posities ingenomen. Met een deelnemersveld, dat inmiddels is opgelopen tot meer dan 60 exposanten, geeft dit de organisatie de ruimte voor extra initiatieven.

Iedereen een boot!

Daar het niet voor iedere sportvisser is weggelegd om meteen een nieuwe boot aan te schaffen, is er veel vraag naar tweedehands visboten. Of het nu gaat om volledig uitgeruste aluminium vismachines, of om een eenvoudig polyester bootje waarmee je zonder vaarbewijs kunt varen en vissen. Om ook deze potentiële bootbezitters een ruim aanbod aan vaartuigen te kunnen bieden, worden particulieren deze ‘Fair in de gelegenheid gesteld hun boot gratis te koop aan te bieden op het evenemententerrein!

Bent u geïnteresseerd in het aanbieden van uw visboot op de Fair for Lure & Fly 2011, mail dan de technische specificaties van uw boot + een recente foto naar h.tekloeze@publishinghouse.nl. Vervolgens ontvangt u alle benodigde informatie en krijgt u voor de duur van het evenement een plaats op het buitenterrein toegewezen.

Voor de bezoekers van de Fair -waaronder veel potentiële kopers van een visboot- zegt het in werkelijkheid zien van een boot vanzelfsprekend meer dan het zien van een foto alleen. Tevens heeft de verkoper dan de gelegenheid om alle toelichtingen te geven en krijgt een potentiële koper de kans eventueel een proefvaart te maken.

Oosterburen

Bijkomend voordeel: voor veel Duitsers is Nederland een waar roofvismekka. Vandaar dat de organisatie er dit jaar extra werk van maakt om ook onze Oosterburen uit te nodigen, middels de nodige publiciteit in de Duitse hengelsportpers.

Ook voor wie geïnteresseerd is in de aanschaf van een gloednieuwe visboot, is er op de komende Fair for Lure & Fly overigens een compleet overzicht van alle gangbare en nieuwe specialistische visboten. Zoveel modellen en zoveel keuze zag u niet eerder bij elkaar!

Een uitgebreid overzicht van de standhouders treft u o.a. in de komende editie (no. 85) van Dé Roofvis. Daarnaast zal de meest actuele beursinformatie de komende weken worden gepresenteerd op www.hengelsporthuis.com

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide