Zeebaars en fint in Vis TV

5841
19 jul 2011

Na hun fantastische roofblei-avontuur in Limburg vissen Ed en Marco komende zondag in de Nieuwe Waterweg bij Rozenburg. Volgens de berichten barst het daar elk voorjaar van de fint, een fantastische sportvis om aan licht materiaal te vangen.

Deze kleine Hollandse neef van de beroemde tarpon jaagt er op jonge vis en kreeftachtigen en heeft evenals zijn tropisch familielid de reputatie allerlei vreemde capriolen bovenwater te maken zodra hij is gehaakt.

Bij aankomst aan het water zijn de finten al volop aan het jagen en halen onze presentatoren snel het hengelmateriaal tevoorschijn. Ultra-lichte spinhengels met kleine werpmolens en dunne gevlochten lijnen met daaraan een onderlijntje met één of twee veertjes en onderaan een kleine pilker in de vorm van een harinkje.

Heb je deze 7e aflevering van Vis TV in mei gemist en wil je weten hoe hij afloopt, kijk dan aanstaande zondag om circa 10.00 uur op RTL-7.

-> Meer Vis TV en herhalingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide