Hét Visblad augustus (video)

2118
20 jul 2011

Waar de reguliere media in de zomermaanden nogal eens last hebben van de zogenaamde ‘komkommertijd’, trekken we ons daar bij Hét Visblad lekker niets van aan. We hebben dan ook weer een spetterend nieuw nummer gemaakt dat vol staat met zomerse visserijen. Een blad vol inspiratie voor die lange zomeravonden of als je op vakantie gaat in eigen land. Als vanzelfsprekend zijn we op twee reportages ook weer vergezeld door cameraman Sytse, dus check snel de videofilmpjes!

 

 

 

De Vraag het aan Ed was dit keer voor Ed zelf ook een primeurtje. Normaal gesproken vist hij alleen ’s winters met kunstaas op snoek, maar nu trok hij er samen met Ties Ittmann op uit om hartje zomer snoek proberen te vangen. Hoe ze het er vanaf brachten, zie je in de video die bij dit artikel is gemaakt.

Vraag het aan Ed - zomersnoekIn het andere Visblad TV filmpje vergezellen we Raymond Hakkert op zijn speurtocht naar karper. Hij vist het liefste aan de oppervlakte met honden- en kattenbrokken en struint daarvoor de waterkant af op zoek naar hoog zwemmende vis. Dat dit een bijzonder effectieve vistechniek is, blijkt wel uit de bewegende beelden die we tijdens deze reportage hebben geschoten.

Visblad TV - oppervlakte karper
De bindpatronen van de andere vier vliegen die in het vliegvisartikel door Rob Kraaijeveld worden genoemd, houd je i.v.m. wat onvoorzien oponthoud nog even van ons te goed. Begin volgende week komen deze ook online te staan. Nog even geduld dus a.u.b.

Verder zit Hét Visblad deze maand zoals gezegd vol met andere interessante artikelen over zomerse visserijen. Zo gaat Jacques Schouten gericht achter de kroeskarper aan, geeft Pieter-Bas Broeckx baarstips, licht Bas van Driel zijn top 10 van de beste zeevisstekken van Zeeland toe, doet Rob Kraaijeveld de bindwijze van zijn favoriete zomervliegen uit de doeken en kruipen we in de rubriek Spraakwater bij Topsy Baits in de huid van de kweekzager. Gecombineerd met de vaste rubrieken in het blad heb je dus weer een hoop leesplezier en inspiratie voor je eigen visserij te pakken.

Abonnement

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Dat gemis is makkelijk op te lossen door hier te klikken! Voor nog geen twaalf euro per jaar ontvang je twaalf nummers van Hét Visblad en ben je iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportvisserij.

Archief

Karpervissen                                                                                    Roofvissen
Visblad TV (video's)                                                                         Vliegvissen
Vraag het aan Ed (video's)                                                             Vuurdoop
Witvissen
                                                                                           ZeevissenEr zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide