Haaien in Vis TV (video)

6289
25 aug 2011

Komende zondag 28 augustus is al weer de laatste aflevering van Vis TV van dit seizoen. De echte diehard-fans van Vis TV kunnen nogmaals genieten van die hele bijzondere uitzending over gevlekte gladde haaien. Of als je voor het eerst kijkt met eigen ogen zien dat verhalen over haaien voor de Zeeuwse kust absoluut geen fabeltjes zijn.

Ed en Marco zijn daarvoor aan boord van de Big Marlin van Nederlands haaienexpert Dré Vriends die onze presentatoren samen met enkele vismaten vanuit Neeltje Jans naar de haaiengronden op enkele mijlen van de kust brengt alwaar het avontuur kan beginnen.

Alleen niet met zware biggamehengels en stalen onderlijnen met kanjers van haken, maar gewoon met paternosters met afhouders en zagers als aas. De zee is kalm en al gauw buigt de soepele top van Marco’s hengel ineens verdacht ver door.

Wil je weten hoe dit avontuur afloopt, kijk dan zondagmorgen om circa 10.00 uur op RTL-7 naar Vis TV

Zie ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide