Zeelt in Vis TV (video)

5663
18 aug 2011

De zeelt mag dan misschien een jongensvis heten -kinderen vangen ze immers dikwijls in de kleinste slootjes in de nabije omgeving van het woonhuis – ook Ed en Marco vissen maar wat graag op zeelt.

Uiteraard omdat het een prachtvis is en wellicht omdat het avontuurlijke en enthousiaste kind in elke sportvisser aanwezig blijft. Maar, je hebt natuurlijk zeelt en zeelt! In sommige wateren worden ze nauwelijks 40 centimeter en in andere sloten en plassen stukken groter.

Speciaal voor grote zeelt is ons Vis TV-duo naar een heldere plas met veel waterplanten nabij Den Haag gereisd. Marco vist met lichte karperhengels en mini-boilies en Ed met een feederhengel en zijn fameuze ‘bolo’ en maden en wormen als aas. De dag begint prachtig met mist over het water. Maar, of dat een garantie is voor zeelt zal de tijd uitwijzen. Kijk daarom zondag 21 augustus om circa 10.00 op RTL-7 naar Vis TV.

-> Meer Vis TV en uitzendingen

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.