Win 500 euro aan hengelsportuitrusting bij Anglermaps.nl

5551
18 aug 2011

Anglermaps is een nieuwe hengelsportsite met viswateren, visstekken en meer. De site heeft nu een interessante prijzenactie. De winnaar mag voor 500 euro aan hengelsportartikelen uitzoeken. En daar houdt het niet mee op, want er is nog een dag kayakvissen te winnen en een dag vissen op het bijzondere viswater van Wild.

Drie leuke prijzen voor sportvissers en recreatievissers die een viswaterreview plaatsen op Anglermaps.

Anglermaps is “the new kid on the block” en door zowel sportvissers als recreatievissers met heel veel positieve reacties ontvangen.

Anglermaps wordt mede mogelijk gemaakt door de sportvissers en recreatievissers die op Anglermaps viswaterbeschrijvingen plaatsen en commentaren en informatie geven over viswateren. Om het groeiend aantal bezoekers en fans van Anglermaps te bedanken hebben ze nu deze wedstrijd uitgeschreven.

De prijzen zijn te winnen door het plaatsen van een viswaterbeschrijving op anglermaps.nl. Door op jouw viswaterbeschrijving te laten stemmen via de “vind ik leuk” stem button onder jouw viswaterbeschrijving ding je mee naar de prijzen.

Het viswater dat het meest informatief is wordt beloond met de hoofdprijs van 500 euro hengelsportartikelen die je zelf kunt uitzoeken bij hengelsport Zunnebeld in Zwolle. De twee viswaterbeschrijvingen met de meeste stemmen, via de button “vind ik leuk” of Hyves respect, winnen één van de twee bijzondere visdagen, waar je gaat vissen met twee vrienden in een viskayak onder begeleiding van twee gidsen, of een dag gaat vissen op het viswater van Wild samen met één visvriend waarbij je ook nog een lekkere vismaaltijd nuttigt en vijf pond forel mee naar huis krijgt.

Wil je ook kans maken op die prijzen? Doe dan mee en ga naar de actiepagina van Anglermaps.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.