Zevende Fair for Lure & Fly op 3 en 4 september

3474
30 aug 2011

Bijna is het zover: de zevende editie van de Fair for Lure & Fly vindt aanstaand weekend plaats op het vertrouwde ‘Eiland van Maurik’ in de Betuwe. Ook op de komende Fair for Lure & Fly is weer van alles te zien en te doen.

Zo wordt direct aan het water een levendig activiteitenterrein van ruim 25.000 m2 ingericht. Daar zal een grootse show plaatsvinden van o.a. de aanbieders van specialistische sportvisboten, buitenboordmotoren en trailers; met de mogelijkheid tot proefvaren. Rondom dit spektakel met ongeveer 55 deelnemende boten zullen ludieke wedstrijden worden georganiseerd. Verder is er de mogelijkheid om proef te varen met bellyboats en viskajaks. Het activiteitenterrein wordt opgefleurd met een tentendorp, waar allerlei bedrijfspresentaties en -demonstraties op het programma staan.
Op bijgaande plattegrond zijn alle stands en activiteiten inmiddels ingetekend, zodat u in één oogopslag kunt zien waar u zaterdag en/of zondag a.s. beslist een kijkje moet gaan nemen.

Deelnemers indoor
In de daartoe speciaal ingerichte beurshallen op het Eiland van Maurik zullen ruim 40 bedrijven en andere exposanten een keur aan noviteiten, productinformatie en lucratieve aanbiedingen presenteren. Op de plattegrond van dit indoorgedeelte van de Fair is te zien waar iedereen een plekje heeft gevonden.

Beknopte informatie
De openingstijden van de Fait for Lure & Fly zijn zowel op zaterdag 3 september als op zondag 4 september a.s. van 10.00 tot 17.00 uur. Recreatiepark Eiland van Maurik is te vinden aan de Rijndijk 20, 4021 GH Maurik.
Vanuit de wijde omgeving is de route naar dit recreatiepark met borden aangegeven. Voor verdere informatie zie de website van het Eiland van Maurik. Daar kunt u ook terecht voor nadere informatie over de verblijfsmogelijkheden ter plaatse.

De entreeprijs bedraagt € 7,50 p.p. - Kinderen tot 12 jaar gratis. Parkeren: € 4,- per auto.
Volg voorafgaande aan de Fair beslist ook de site van Hengelsporthuis waarop het laatste nieuws over de Fair te vinden is.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide