Veel boten op tiende Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht

5075
10 okt 2011

Bezoekers voor de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs die op 11, 12 en 13 november in de Utrechtse Veemarkthallen zal plaatsvinden, treffen op de beurs naast alle hengelsportmaterialen een grote diversiteit aan visboten.

De belangstelling hiervoor is groot; want wie wil nu niet een eigen visboot?

Visboten voor de roofvisser, karpervisser of zeevisser; van aluminium, rubber of polyester gemaakt. Van zeer betaalbare instappers, naar meer uitgebouwde exemplaren, tot aan luxe vismachines, tot op het bot ‘bewapend’ met motoren en elektronica, of superveilige zeewaardige visboten. In de Veemarkthallen kun je alle modellen en types bekijken en de aanbieders het hemd van het lijf vragen over het bootvissen.

We noemen er een aantal: JMsails, J.B Boten, Tomasco, Het Noorden Watersport, Mateijsen Watersport, Nion, IJsselsport, Nautische Unie, Ribbink Nautic, Kewi, Ribcenter Helmond Limited, Van Zelst Watersport , Tinnemans en Zonen of Poelgeest Fishingboats. Het assortiment aan visboten omvat een keur aan merken als Fish, Jumbo, Marine, Carolina Skiff, Pike Fighter, Alumacraft, Lund, Raider, Quicksilver, Zodiac, Linder, Monark, G3, Starweld, Verano, Sylvan, Smokercraft, Tinn-Silver, Arvor en Warrior, aangevuld met diverse merken rubberboten en RIB-boten voor onder meer de karpervissers.

Ook voor de aankleding en opbouw van de boten is Utrecht de aangewezen plek. Er pronken de mooiste buitenboordmotoren van de Japanse fabrikanten Honda, Suzuki en Yamaha; de sterkste en zuinigste elektromotoren, en ook hightech fishfinders en sonarapparatuur van topmerken als Lowrance en Humminbird.

Het publiek raakt al aardig in de stemming voor de gezelligste hengelsportbeurs van Nederland, een tiende editie met extra glans. Met meer dan honderd standhouders, waaronder groothandels, winkeliers, reisbureaus, organisaties en verenigingen. Met materialen en voorlichting over alle vormen van vissen: karpervissen, roofvissen, witvissen, vliegvissen of zeevissen. Met lezingen, demonstraties, primeurs, gezellige terrassen en eten en drinken. Drie dagen lang een heerlijke ambiance voor sportvissers en hun gezinsleden. Geliefd om zijn unieke sfeer, centrale ligging, gratis parkeren en een lage entreeprijs.

En let op: voor de eerste 200 bezoekers t/m 16 jaar is er een gratis hengel! Neem de kinderen dus zeker mee. De beurs is op alle dagen geopend van 10 tot 17 uur. Adres: Veemarkthallen, Sartreweg 1-3 te Utrecht, direct gelegen langs de A27 (afslag 30, Veemarkt/De Bilt).

Voor alle informatie: www.hengelsportbeurzen.nl

Let op! Al het nieuws met betrekking tot de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2011 is dagelijks te volgen via Facebook, Twitter en LinkedIn. Via Facebook zijn wekelijks vrijkaarten te winnen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide