Ik Hou Van Holland deelt VISpassen uit

5295
20 okt 2011

Ik Hou Van Holland weet hoe je mensen blij moet maken. Elke aflevering krijgt het publiek een 'typisch Hollands' kado. En komende zaterdag heeft het kado alles met sportvissen te maken!

Van sjoelbak tot gourmetset, van kaaspakket tot appelboom en van stamppotpakket tot fiets. Het is allemaal voorbij gekomen.

Welnu, dit keer gaat het winnende vak met het mooiste kado tot dusver naar huis: een sportvisset inclusief werphengel en klapstoel (beschikbar gesteld door Pure Fishing) en... de enige echte VISpas! Sponsored by Sportvisserij Nederland.

Kijken dus: zaterdag 22 oktober om 20:45 uur, op RTL 4!

Tip voor de 75 gelukkige winnaars: de personen die het Voorlopig Bewijs van Lidmaatschap (= tijdelijke VISpas) retour sturen, krijgen ook de originele VISpas 2012 toegestuurd. Gratis en voor nop! Dat wil iedere Hollander!

Over Ik hou van Holland:

Het programma met presentatrice Linda de Mol (website) en teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge (twitter) en Guus Meeuwis (website) is een echt kijkcijferkanon: gemiddeld kijken zo'n 1,5 miljoen mensen naar de zaterdag-uitzending. De laatste 3 seizoenen is dit zelfs gestegen naar zo'n 2,5 miljoen op zaterdag en nog eens een half miljoen voor de herhaling.

-> Meer over Ik Hou van Holland

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide