Veel karper tijdens Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht

4826
20 okt 2011

Met nog een week of vier te gaan beginnen de standhouders al warm te lopen voor de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs die op 11, 12 en 13 november in de Utrechtse Veemarkthallen zal plaatsvinden.

De gezelligste hengelsportbeurs van Nederland heeft de bezoeker op elk hengelsportgebied wel iets te bieden; ook voor karpervissers is de beurs dit jaar weer goed gevuld.

Met een grote diversiteit aan standhouders als groothandels, winkeliers, reisbureaus en verenigingen wordt de bezoekers veel fraais voorgeschoteld op het gebied van karpervissen, vliegvissen, zeevissen, roofvissen en witvissen, visboten, buitenboordmotoren, fishfinders en veel meer.

Noviteiten

Grote merken en namen komen naar de ‘driedaagse van Utrecht’. Bekende merken en standhouders zijn onder meer Pure Fishing, JRC, Shimano, Fox, Yaris Sports, Skarps, Leonard Sports, Sensas, Qbaits, Albatros, Soul en Nash. De karper staat op veel stands centraal. Er zijn heel wat primeurs voor komend seizoen te zien. De Shimano Big Baitrunner LongCast en Biomaster molens bijvoorbeeld; van Fox de Warrior stoelen en nieuwe NX-R Micron beetmelders, terwijl JRC naast Radar DSI alarms en de nieuwe Razor X boat karperhengel haar nieuwe Cocoon Dome meeneemt, de de eerste ‘single skin Pramhood bivvy’ met een vast grondzeil. Ook Nash brengt met haar Fish Frenzy en Peg One producten 2012 nieuws mee naar Utrecht.

Veel aanbieders

De standhouders vullen elkaar mooi aan en bieden het hele scala aan karpermaterialen wat de karpervisser anno 2011/2012 nodig heeft. Hengels, molens, lijn, rodpods, beetmelders, bivvy’s, luggage, voerboten, haken, rigs, kleinmateriaal en veel aas en voer in de vorm van pellets, boilies, tijgernoten en flavours. Inspiratie, lering en vermaak is te vinden bij de karpermagazines Dé Karperwereld, Spiegel of Karper, de aanbieders van karperreizen, bij de lezingen van Koen Koops en Martin Post of aan de stand van de Karperstudiegroep. Bij de deelnemende winkeliers Rentenaar, De Sportvisser, Sanders Hengelsport, Hengelsport Vught, Lahr Hengelsport, Ahoy , Van der Kolk, Paddy Hengelsport en Raven Fishing & Outdoor kunnen de materialen gekocht worden.

De jubileum-editie van de beurs staat bol van activiteiten, variërend van demonstraties, lezingen, loterijen en kansen op fraaie prijzen. Zo kun je reizen winnen naar Noorwegen of Denemarken; een schilderij van Remko van den Berg of via een fotowedstrijd zelfs een coverfoto op het blad Beet.

Gratis hengel

Niet alleen karpervissers zijn welkom; ook kinderen worden met nadruk uitgenodigd. Dagelijks ontvangen de eerste 200 bezoekers t/m 16 jaar in de Veemarkthallen namelijk een gratis hengel! Bovendien hebben kinderen tot en met 12 jaar gratis entree. De beurs is op alle dagen geopend van 10 tot 17 uur. Het adres is bekend: Sartreweg 1-3 te Utrecht, direct gelegen langs de A27 (afslag 30, Veemarkt/De Bilt). Voor alle informatie: www.hengelsportbeurzen.nl

Let op! Al het nieuws met betrekking tot de Hengelsport- en Visbotenbeurs 2011 is dagelijks te volgen via Facebook en Twitter. Via Facebook zijn ook wekelijks vrijkaarten te winnen.

Bron: DRT Events

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide