Nieuw: QR codes in Hét Visblad

6590
15 nov 2011

Klinkt ingewikkeld, maar makkelijker kunnen we het niet voor je maken. Met Hét Visblad in je hand de laatste Visblad TV- of Vraag het aan Ed video's op je smartphone bekijken. Hét Visblad gaat met haar tijd mee!

Zie het voor je. Je zit in je luie stoel je maandelijkse portie sportvistips in Hét Visblad te lezen, die net door de brievenbus is geschoven. Bij enkele artikelen wordt verwezen naar een nieuwe video van Visblad TV of Vraag het aan Ed. Super leuk, maar je hebt geen zin om de pc, laptop of je tablet aan te zetten. Logisch, Hét Visblad leg je niet zomaar opzij.

Welnu, voor alle smartphonebezitters is er nu de  mogelijkheid om met Hét Visblad in de hand meteen de laatste video's op je telefoon te bekijken. Vanaf nu worden her en der in het blad namelijk zogenaamde QR-codes afgedrukt. Die kun je scannen met je smartphone, en openen bijvoorbeeld direct de laatste video behorende bij het artikel dat je leest.

Dit heb je nodig

Je moet in het bezit zijn van een smartphone met internetverbinding en een App om QR-codes te scannen. Vaak staat deze al standaard op je telefoon, maar er zijn ook verschillende gratis apps te downloaden. Bijvoorbeeld QR-Droid in de Android Market of QR Reader in de AppStore.

Zo werkt het:


Eén van de QR-codes in aankomende Hét Visblad - dec 2011

  1. Sla Hét Visblad open, waar een QR-code is afgedrukt en open op je telefoon de barcode scanner app.
  2. Scan de qr-code
  3. Bekijk de video


Eén van de bijna 250 sportvisvideo's, nu direct op je mobiel te bekijken!

Over QR-codes

Voor de die-hards die meer willen weten over de werking van QR-codes: leef je hier uit.

Abonnement: minder dan één euro per nummer!

Heb je nog geen abonnement op Hét Visblad? Jammer, maar gelukkig is dat makkelijk op te lossen door hier te klikken! Of scan onderstaande QR-code vanaf het beeldscherm met je smartphone en vul het formuliertje op je mobiel in.

Voor nog geen twaalf euro per jaar ontvang je twaalf nummers van Hét Visblad plus een welkomstgeschenk, en ben je iedere maand op de hoogte van het laatste nieuws uit de sportvisserij.

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide