CarpevenTT 2011 bol van primeurs en gezelligheid!

5254
28 okt 2011

Komend weekend staat de TT hal in Assen weer volledig in het teken van alles wat met karpers en karpervissen te maken heeft. Nieuw op de beurs is brede aandacht voor meervalvisserij.

Naast een enorm aantal standhouders dat met verschillende primeurs naar de beurs komt, vind je ook genoeg prachtige aanbiedingen op de beursvloer. Er zijn verschillende activiteiten voor jong en oud te beleven. Wat dacht je van het open NK voerbotenrace, de CarpevenTT jeugdwedstrijd, demonstraties en lezingen over karper- en meervalvissen en nog veel meer!

Waanzinnige prijzen te winnen!

Bezoekers maken ook dit jaar weer kans op het winnen van prachtige prijzen zoals een voerboot, complete visreizen, een Vortex deluxe 3.10 visboot of een schilderij speciaal gemaakt voor CarpevenTT door kunstschilder Remko vd Berg!

Verder loop je tijdens CarpevenTT zomaar een van de bekende vissers uit binnen of buitenland tegen het lijf! Wat denk je van namen als Frank Warwick, Herwin Kwint, Gerwin Gerlach, Ardy Veltkamp, Bas van Nuland, Raymond Hakkert, Pieter Beelen, Daniël van Dijk, Bart van Bezouw, Mark Noorman en nog vele vele anderen!

Boekpresentatie Woord van Zwijgen deel II

Op CarpevenTT 2011 zal de boekpresentatie van Woord van Zwijgen deel 2 plaats vinden. In navolging van het eerste deel zal ook dit boek een absolute best seller worden! Deze verzameling van prachtige verhalen en belevingen aan de waterkant, samengesteld door Herwin Kwint en Raymond Hakkert mag je dus zeker niet missen!

CarpevenTT 2011 in de TT hal te Assen

  • Zaterdag 29 oktober van 09.00 uur tot 17.00 uur
  • Zondag 30 oktober van 10.00 uur tot 16.00 uur.
  • Meer informatie op www.carpeventt.nl

Bron: CarpEvenTT

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide