Hengelsport- en visbotenbeurs 2011: be there!

5015
08 nov 2011

Eén van de grootste Hengelsportbeurzen van Europa; Dé Hengelsport- en Visbotenbeurs Utrecht 2011! Velen kijken er naar uit: van 11 t/m 13 november 20 11 staan de Utrechtse Veemarkthallen weer bol van de hengelsport tijdens de tiende editie van de Hengelsport- en Visbotenbeurs!

De Hengelsport- en Visbotenbeurs in Utrecht is een driedaags evenement dat vele bezoekers – jong en oud - trekt. In 2010 kwamen meer dan 14.000 mensen een kijkje nemen. De mix van nieuwe producten, theorie en praktijk, voorlichting, bijzondere en spectaculaire acties, horeca en de sfeervolle entourage van de Veemarkthallen, vormt de basis van het succes van de beurs.

Groei

Vorig jaar is het bezoekersaantal van de Hengelsport- en Visbotenbeurs opnieuw toegenomen en dit jaar zal het niet anders zijn. Het sportvissen is populairder dan ooit en interesse voor deze sport blijft groeien. Dit jaar viert de Hengelsport- en Visbotenbeurs haar 10e verjaardag en de reputatie van ‘één van de grootste hengelsportbeurzen in Europa’ zal wederom worden bewezen.

Als vanouds wordt er aandacht besteed aan een variatie van producten. Al het denkbare en natuurlijk de laatste trends op het gebied van hengels en molens, elektronica, visboten, buitenboordmotoren en visreizen passeren de revue. Daarnaast kan de bezoeker interessante lezingen, voorlichtingen en demonstraties bijwonen.

Vissen is voor iedereen

Sportvissers kom je tegen in alle leeftijden en lagen van de bevolking. Veel heb je niet nodig om ermee te beginnen. De Utrechtse beurs vormt daarom een mooi startpunt en oriëntatiepunt voor de beginnende sportvisser. Fabrikanten en groothandels geven er alle informatie over het materiaal en de technieken, maar ook de landelijke en lokale verenigingen zijn er om u op weg te helpen. Laat je bijvoorbeeld voorlichten bij Sportvisserij Nederland of bij vrijwilligers van federaties en hengelsportverenigingen waar je in jouw omgeving kan gaan vissen.

Tegelijkertijd kun je er leren hoe je een haakje aan de lijn moet knopen en een dobber moet ‘uitloden’. Wil je meteen informatie over een bepaalde vissoort, dan zijn er de speciale verenigingen voor karpervissen, snoekbaarsvissen of vliegvissen om alle vragen te beantwoorden. Zij kunnen meteen vertellen welke materialen je ter plekke kunt aanschaffen voor deze fantastische hobby.

Op de beurs vind je onder meer alles voor de karpervisserij, de laatste trends op roofvisgebied, allerlei soorten en maten visboten, de nieuwste fishfinders en natuurlijk spectaculaire acties!

Openingstijden Hengelsport- en Visbotenbeurs te Utrecht 2011

Vrijdag 11 november 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zaterdag 12 november 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur
Zondag 12 november 2011 van 10:00 uur tot 17:00 uur

Entreeprijzen

Volwassenen: € 11,00 bij de kassa
Kinderen t/m 12 jaar gratis
Parkeren is gratis!

Met korting naar de beurs!

Via de website www.hengelsportbeurzen.nl kunt u € 2,00 korting krijgen op uw toegangskaartje. Ga voor meer informatie naar www.hengelsportbeurzen.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide