Geslaagde Hyves vriendendag

4048
09 nov 2011

De hyvers onder jullie herinneren zich vast nog de wedstrijd ‘vriendenvissen’ waaraan je afgelopen zomer op de hyves van Ed Stoop kon meedoen.

Velen gingen zeer voortvarend aan de slag en verzamelden hele legioenen hyves-vrienden. Maar, natuurlijk en zoals altijd heb je baas boven baas en waren er in de maand dat de wedstrijd liep een aantal weekwinnaars en een overall winnaar die recht had op de beloofde hoofdprijs. Dat werd Bob van de Wetering of te wel: http://frbob.hyves.nl


(foto: alle winnaars van de Hyves vrienden vissen game, met vismaten)

Bob had natuurlijk een mooie hengel met molen kunnen kiezen, maar gaf te kennen heel graag een karpertent met stretcher te willen. De bekende hengelsportgroothandel Pure Fishing heeft daarvoor gezorgd. En, samen met de weekwinnaars Bart Busser (http://brt090.hyves.nl) en Gijs van Mun (http://gijsieflex112.hyves.nl) en ieder een of twee vismaten mocht hij ook nog eens een dag met Ed vissen in ’t Mun bij Appeltern.

 

Dat werd een hartstikke leuke dag waarvan het verslag vanaf volgende week als blog op de hyves van Ed Stoop

 
Op de foto winnaar Bob van de Wetering met de eerste karper van de dag

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide