Nieuwe update HSV Ledenadministratie

16203
09 nov 2011

De hengelsportverenigingen in Nederland gebruiken HSV Ledenadministratie en HSV Leden Online (internet database) om de contributiegelden te innen van de leden. Steeds meer verenigingen richten zich op het verzamelen van machtigingen om het contributiegeld te innen. Dit zorgt voor een besparing van tijd, geld en energie.

 

Sportvisserij Nederland heeft een nieuwe update beschikbaar gesteld aan de verenigingen, namelijk HSV Ledenadministratie 3.5. Het nieuwste pakket is noodzakelijk voor de hengelsportverenigingen om de laatste wijzigingen door te kunnen geven aan Sportvisserij Nederland.

Er zijn geen grote veranderingen, maar de volgende aanpassingen zijn gedaan:

  • De inschrijfgelden zijn er als standaarddocument ingezet; 
  • Makkelijkere registratie van juniorleden (bijvoorbeeld leden van 14 tot 18 jaar); 
  • De contributie is opgesplitst in landelijke afdracht, federatieve afdracht en verenigingscontributie; 
  • Registratie van betalingsverschillen m.b.t. de verschuldigde contributie; 
  • Nieuwe selectiemogelijkheid op basis van invoerdatum; 
  • Nieuwe selectiemogelijkheid op basis van lidnummer tot lidnummer; 
  • Selectie van volgnummers kunnen verwijderen.

Het programma is te downloaden via http://www.hsvleden.nl.

De verbeterslag in de programmatuur zal ervoor zorgen dat verenigingen in 2012 de VISpas Online Module kunnen gebruiken. Nieuwe leden kunnen direct lid worden via de site van de vereniging. Met behulp van de nieuwe update worden de contributiebedragen rechtstreeks uit de administratie van de vereniging gehaald.

De registratie van betalingsverschillen is voor de penningmeester een zeer welkome verbetering. Hij/Zij kan nu exact zien wie er te veel of te weinig heeft betaald en kan dit ook voorleggen bij een eventuele controle binnen de vereniging.
Inmiddels zijn de verenigingen druk in de weer met het maken van incassobestanden en het versturen van de acceptgiro’s/ facturen naar de leden. U kunt het zichzelf en de vereniging makkelijk maken door de vereniging een machtiging tot incasso te geven!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide