Wereldkampioen Kust 2007 Jan Hennekam winnaar TC Kust

5454

De laatste wedstrijddag topcompetitie senioren kustvissen zit erop. Na twee spannende dagen aan de Walcherense stranden zijn er sterke vissers naar voren gekomen. Jan Hennekam (Wereldkampioen Brazilië 2007) en gesponsord door Spro, was oppermachtig en is dan ook de meer dan terechte kampioen. De vangsten waren met vooral schar, kleine wijting, maar ook zeebaars en bot erg gevarieerd.

Klik hier voor het gehele verslag van de 2e dag

Klik hier voor de totaaluitslag
Onder voorbehoud van een juiste uitslag, vormen de beste 20 deelnemers van deze uitslag de nieuwe Nationale Selectie, waaruit de coaches de ploegen voor 2012 selecteren.

Bijgaande uitslag is nog officieus en wordt pas officieel op dinsdag 13 december a.s.
Eventuele protesten dienen uiterlijk vrijdagmorgen 9 december op het kantoor van Sportvisserij Nederland te zijn ontvangen.

Binnen 14 dagen volgt de bekendmaking van de ploegen aan het WK Kust (13-20 oktober in Zeeland) en de interland kust (14-16 september in Zeeland).

Met ingang van 2012 dienen deelnemers aan "zoute" wedstrijden van Sportvisserij Nederland gedurende een jaar voor eenzelfde vereniging uit te komen. Als men bijv. bij het bootvissen voor Vereniging "A" uitkomt, dient men bij het kustvissen junioren zowel als senioren via dezelfde vereniging "A" in te schrijven. De verenigingen ontvangen hierover bericht.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide