Hengelsportvereniging De Vaart-Poscar uit Nieuwegein stelt nieuwe voorzitter voor

5487
08 feb 2012

Na een jarenlange zoektocht naar een goede kandidaat voor het voorzitterschap is de HSV De Vaart-Poscar een voorzitter rijker. In de Ledenvergadering van 7 februari 2012 j.l. hebben alle leden unaniem de voorgedragen persoon Bert Zoetemeyer gekozen als voorzitter van de HSV De Vaart-Poscar.

Hiermee is een eind gekomen aan een vereniging zonder een voorzitter, de vereniging stelt zich ten doel naast het dames- en heren vissen voor haar leden ook activiteiten te houden voor het jeugd vissen en niet te vergeten het vissen met gehandicapten. Tevens draagt de vereniging zorg samen met de visfederatie voor een goede visstand in de wateren in en rond Nieuwegein.

Bert Zoetemeijer is in zijn dagelijks werk werkzaam bij Sport Visserij Nederland en is daar projectleider Communicatie & Educatie. HSV De Vaart-Poscar is zeer verheugd met de aanstelling van Bert en hebben daarmee een goede kracht binnen gehaald.

De adviseur van de HSV De Vaart-Poscar dhr. Aart Verweij wenst Bert Zoetemeyer veel succes en overhandigt hem de voorzittershamer. Tweede secretaris is Nel Onink

Bron: De Vaart-Poscar

Lees ook:

  • De vereniging maakt sinds kort gebruik van een gratis en professionele website via Mijnhengelsportvereniging.nl. Meer informatie hierover lees je hier.
  • Vrijwilligers werven is essentieel voor het voortbestaan van je hengelsportvereniging. Lees er hier meer over.
Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.