HISWA Amsterdam Boat Show 2012

4200
16 feb 2012

De HISWA Amsterdam Boat Show 2012 wordt van 6 t/m 11 maart gehouden in Amsterdam RAI . Naast sloepen, zeilboten en motorjachten zijn er ook voor de sportvisser interessante vaartuigen en motoren te zien op deze spetterende beurs.

Foto: Naast dit soort werk zijn er op de HISWA ook voor de sportvisser interessante boten te zien.

Op de HISWA Amsterdam Boat Show 2012 zijn diverse boten te zien waar het hart van een sportvisser sneller van gaat kloppen. Zo is Boston Whaler, het merk bij uitstek om op ruim water mee te vissen, met diverse boten vertegenwoordigd. Ook boten van Béneteau, Jeanneau, veel verschillende rubberboten en nog heel veel sneller werk als Sea Ray, Rinker, Cobalt, Ranieri en Buster zijn op de beursvloer te vinden.

Tevens is er een uitgebreide collectie buitenboordmotoren vertegenwoordigd van Yamaha, Honda, Suzuki, Mercury en Tohatsu.

Sportvisstand

Ook Sportvisserij Nederland staat met een stand op de HISWA Amsterdam Boat Show. Daar bruist het van de activiteiten. Zo kun je op de twee aanwezige drilsimulatoren het gevecht aangaan met een grote karper, dikke snoek of sterke meerval en laten zien dat je een volleerd sportvisser bent.

Vis TV presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal zijn ook op de HISWA aanwezig. Zij zullen je prangende visvragen beantwoorden, poseren voor een foto en handtekeningen uitdelen. Uiteraard kun je in de stand ook terecht voor al je vragen omtrent de VISpas en meer informatie over de hengelsport.

Bron: Hét Visblad

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.