Vis TV gemist: Loosdrechtse snoeken op 4 maart (video)

11425
06 mrt 2012

Na in januari en februari te zijn opgewarmd met wat oudere afleveringen van Vis TV, startte zondag 4 maart op RTL 7 een geheel nieuwe serie van dit populaire hengelsportprogramma. De eerste aflevering van het zeventiende seizoen Vis TV stond in het teken van het vissen op snoek vanuit de boot in Loosdrecht.

-> Kijk hier deze uitzending terug op RTL XL.

Presentatoren Ed Stoop en Marco Kraal zien in eerste instantie niet veel van de mooie omgeving waarin zij vissen. Een hardnekkige en dichte mist zorgt voor een bijna sinistere sfeer als zij trollend met kunstaas hun weg en de snoek zoeken in Loosdrecht. Daarbij slaan ze geen stukje water over: plassen, kommetjes, tussen legakkers en in de kanaaltjes; overal wordt gevist.

De promo van deze aflevering:

Wanneer de mist is opgetrokken en de wereld weer wat groter wordt, lijkt de tot dan toe moeizaam verlopen dag een andere wending te nemen. Zeker als Ed en Marco in een sleuf water tussen de huizen snoek zien jagen en ondanks een bordje ‘Verboden te Vissen’ toch toestemming krijgt om het er even te proberen. Als Marco dan bovendien nog een nieuwe manier van snoekvissen presenteert, is zelfs Ed aangenaam verrast.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Ook dit seizoen is het programma weer te zien op de zondagmorgen op RTL 7. De vertrouwde aanvangstijd van 10.00 uur is wel een half uur naar voren geschoven, zodat Vis TV iedere zondag van 9.30 tot 10.00 uur op de buis te zien is. Uitzonderingen zijn zondag 18 en 25 maart en 15 april. Dan maakt Vis TV plaats voor de Auto-GP.

Mocht je een uitzending gemist hebben, dan zijn er voldoende mogelijkheden om toch bij te blijven. Elke eerstvolgende zaterdag wordt de uitzending om 13.00 uur op RTL 7 herhaald. Daarbij is Vis TV vanaf 14 april ook twaalf keer op zaterdagochtend op RTL 4 te zien. Die uitzendingen beginnen om 7.00 uur. Kortom: heel veel leerzaam en vooral enthousiasmerend visplezier voor wie maar kijken wil.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.