Vis TV afl 3 gemist: Karpers in Zevenhuizen (video)

11362
18 mrt 2012

Na de Spakenburgse wintervoorns van afgelopen week struinen Ed en Marco zondag 18 maart met hun penhengels langs een plasje nabij Zevenhuizen. Groot zijn de karpers daar niet, maar sterk des te meer.

-> Bekijk hier de hele uitzending terug op RTL XL

Bovendien lijken de vissen het spelletje aardig door te hebben en moet ons Vis TV-duo alles uit de kast halen om slimmer te zijn dan hun beschubde tegenstanders. Eén van de vele trucjes lijkt ineens te werken, maar dan slaat het weer om en begint het te regenen. Hoe dit natte karper-avontuur afloopt zie je zondag om 9.30 uur op RTL-7.

Check alvast de promo:

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Ook dit seizoen is het programma te zien op de zondagmorgen op RTL-7 Alleen i.p.v. de vertrouwde tijd voortaan een half uur eerder, dus van 9.30 tot 10.00 uur.

Elke eerstvolgende zaterdag wordt de uitzending om 13.00 uur op RTL-7 herhaald, terwijl vanaf 14 april Vis TV ook op 12 zaterdagochtenden om 7.00 uur op RTL-4 is te zien. Kortom; heel veel leerzaam en vooral enthousiasmerend visplezier voor wie maar kijken wil.

Alleen op zondag 25 maart en zondag 15 april moet Vis TV op RTL-7 plaats maken voor de Auto-GP.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide