Nieuw: SportvisserREISgids Zeeland (video)

8562
21 mrt 2012

Zeeland is een fantastische provincie met een rijkdom aan divers viswater en is daarmee dé bestemming voor de zeevisser. De ideale locatie dus voor een weekendje weg of zelfs een hele vakantie in eigen land waarbij naast vrouw en kinderen de hengels meegenomen kunnen worden.

De sportvisserREISgids Zeeland omvat bijna 250 pagina´s met daarin eigenlijk alles wat de zeevisser wil weten: goede visstekken, de beste charterboten, veilige trailerhellingen, hengelsportwinkels, vistips en nog veel meer. Kortom, de sportvisserREISgids Zeeland wijst sportvisser en gezin de weg naar een prettig verblijf in de provincie Zeeland!

Visstekken

Met behulp van doorgewinterde zeevissers zijn de beste zeevisstekken (meer dan 70) van de provincie in kaart gebracht. Per stek wordt uitgelegd op welke manier het beste gevist kan worden en welke vissoorten te verwachten zijn. Om één van de vele visavonturen te beginnen, hoeven enkel de coördinaten van de nabijgelegen parkeerplaats ingevoerd te worden in een navigatiesysteem.

Charterboten

Naast visstekken staan alle ruim 60 charterboten in deze gids vermeld. Met behulp van de schippers die veelal sinds jaar en dag op de zoute wateren te vinden zijn, is een mooie dag gegarandeerd. De charterschippers vissen niet alleen op de “traditionele” vissoorten als wijting, bot en schar, maar specialiseren zich ook steeds meer op relatief nieuwe soorten als (gevlekte) gladde haaien, zeebaars en roggen. Haaien? Jazeker, in Zeeland worden in de zomermaanden steeds vaker haaien gevangen!

Trailerhellingen

Voor mensen met een eigen visboot bevat de sportvisserREISgids Zeeland alle trailerhellingen van zuidwest Nederland. Niet alleen de trailerhellingen op de zoute wateren, maar ook die langs het Haringvliet en het Volkerak-Zoommeer. Door uitgebreide inventarisaties is voor elke trailerhelling beschreven hoe hier veilig boten te water gelaten kunnen worden.

Meer dan vissen alleen

De sportvisserREISgids Zeeland bevat ook een vracht aan informatie over de vereiste visdocumenten, pierenspitgebieden, toeristische bezienswaardigheden en vistips voor de beginnende zeevisser. Kortom, deze “bijbel voor de zeesportvisserij” mag eigenlijk niet ontbreken in de uitrusting van de zeevisser. De sportvisserREISgids Zeeland is verkrijgbaar vanaf 22 maart op de VISMA (hengelsportbeurs in de Ahoy, Rotterdam) en in de webwinkel van Sportvisserij Zuidwest Nederland. Kort daarna is de gids te koop bij verschillende VVV’s en hengelsportwinkels in Zeeland en omstreken. Prijs van de gids is € 9,95 (inclusief verzendkosten).

Bron: Sportvisserij Zuidwest Nederland

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.