Dit was Visma 2012 (video's)

7040
26 mrt 2012

Prachtig lenteweer zorgt voor lentekriebels in Nederland. Visma, de grootste hengelsportbeurs van Europa, ontvangt 18.992 bezoekers in Ahoy Rotterdam.

Foto: extreem grote drukte op de stand van Sportvisserij Nederland, op zondag

Van 22 t/m 25 maart 2012 konden hengelsporters hun hart ophalen in Ahoy Rotterdam. Het mooie lenteweer zorgde er voor dat veel hengelsporters besloten om hun collectie aan te vullen met boilies, hengels, molens, shadjes en dobbers om zo goed voorbereid aan het nieuwe hengelsportseizoen te beginnen. Daarnaast werden er ook boten verkocht en visreizen geboekt. Zowel fanatieke hengelsporters als recreatieve vissers in alle leeftijden zijn weer klaar om hengelsportrecords te verbreken.

Bekijk hier een videocompilatie van Visma 2012:

Visma stond dit jaar bol van activiteiten, workshops, interactie en lezingen. Nieuw dit jaar was het programma in de visvijver waar forellen, steuren en karpers in zwommen en waar de hele dag door hengel- en kunstaasdemonstraties, vliegvisworkshops en forellendemonstraties werden gegeven door bekende visprofessionals.

Daarnaast werden interesses van bezoekers en aanbod van exposanten gelinkt door middel van Perfect Catch, een initiatief van Visma waarbij twee dames op ludieke wijze de beurs overgingen om waardebonnen van exposanten uit te delen. Tevens konden bezoekers in het Pure Fishing Theater terecht voor mooie verhalen over ‘Vissen op de Ebro’ en voor informatieve lezingen, zoals de voorlichting van het Clusius College over de MBO-opleiding Sportvisserij.


Marco Kraal trok volle zalen met zijn presentatie over de meerval

Visma stond ook dit jaar weer in het teken van de ‘Hengelsporthoofdstad van het jaar’ verkiezing. Titelverdediger Hoogezand-Sappemeer heeft het stokje overgedragen aan de winnaar van 2012, de gemeente Rotterdam. Afgelopen vrijdag ontving wethouder Laan van Sport & Recreatie een vlag om op te hangen in het gemeentehuis uit handen van bestuursleden van HSV Groot-Rotterdam.

De twee meest bekende hengelsporters van Nederland en tevens presentatoren van VisTV, Ed Stoop en Marco Kraal, geven aan waarom Visma zo belangrijk is voor de hengelsport: “Visma is hét bewijs dat hengelsport leeft. De essentie van het vissen is plezier hebben en dat zien we onder andere terug in alle jonge mensen die gek zijn op vissen. Visma is gewoon hét grootste jaarlijkse ontmoetingspunt voor iedereen die een sportvishart heeft. Het ademt hier hengelsport”.


Dé noviteit van de beurs: MijnVISmaat, trok jong en oud!

Ook Erika Bronkhorst, beursmanager van Visma, is positief over de beurs: “Door het mooie lenteweer hadden we vooral veel bezoekers die een bezoek aan de beurs verkozen boven een middag aan de waterkant. Dit zijn de bezoekers die echt geïnteresseerd zijn in nieuwe producten, informatie vergaren en die willen investeren in hun hobby/sport. Dit zorgt voor een goed gevoel bij de exposanten en voor een fantastische sfeer op de beurs. We hebben dit jaar extra aandacht besteed aan activiteiten op de beursvloer, zoals de visvijver, het Pure Fishing Theater, de castingbaan, de Ierse Pub en Perfect Catch. We zijn ontzettend tevreden over de 44e editie”.

De volgende editie vindt plaats in maart 2013 in Ahoy Rotterdam.

Meer Visma-video's:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide