Vis TV afl. 4 snoekbaars gemist? (video)

9680
02 apr 2012

Natuurlijk wordt een populaire sportvis als de snoekbaars niet vergeten in Vis TV. Daarom gingen Ed en Marco afgelopen zondag 1 april de mooie Nieuwe Merwede op om met hun verticaalhengels op ‘glasogen’ te vissen.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

Bekijk hieronder een Vis TV tip, behorende bij deze uitzending:

In de ochtend maakt de wind het brede stuk water nog behoorlijk onstuimig. Maar gelang de dag vordert wordt de Merwede steeds rustiger, schijnt de zon uitbundig en lijken ook de snoekbaarzen steeds meer trek te krijgen in het brede assortiment kunstaas dat ons duo ze aanbiedt.

Kijk daarom als fervent snoekbaarspikeur of gewoon als enthousiast sportvissers of natuurlijk als fan van Vis TV a.s. zondag om 9.30 uur op RTL-7 zeker naar deze vierde van 12 spiksplinternieuwe afleveringen van het bekendste hengelsportprogramma van eigen bodem.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland in samenwerking met Tangram Media. De uitzendingen zijn steeds op zondagmorgen van 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7 terwijl elke eerstvolgende zaterdagmiddag om 13.00 uur de uitzending op deze zender wordt herhaald. Vanaf 14 april is Vis TV ook steeds op zaterdagmorgen om 7.00 uur op RTL-4 te zien.
Vanwege de Auto-GP is er helaas geen uitzending op zondag 15 april.

Speciale bij de uitzending horende vistips zijn op een aantal maandagen die volgen na de uitzending te zien op de website van Sportvisserij Nederland.

-> Meer Vis TV

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.