Vis TV Oostvaarderse karpers gemist? (video)

10531
01 mei 2012

Door de goede relatie met Staatsbosbeheer en het feit dat delen van de Oostvaardersplassen straks hoogstwaarschijnlijk toegankelijk worden voor sportvissers, mochten Ed en Marco er afgelopen zondag 29 april een keer vissen.

-> Kijk hier de uitzending terug op RTL XL

Op karper wel te verstaan! Want, al woont in dit gebied ook de grootste aalscholverkolonie van Europa; de karpers gedijen hier minstens zo goed. Met zijn penhengel en een blik maïs struint Ed langs een van de vaartjes, terwijl Marco met zijn hengels op een rodpod en voorzien van een partij boilies en pellets voor een meer statische aanpak kiest. En passant neemt hij je ook mee voor een korte rondleiding in dit unieke natuurgebied.

Kijk daarom voor dit bijzondere karper-avontuur aanstaande zondag om van 9.30 tot 10.00 uur op RTL-7 naar de 7e aflevering van Vis TV 2012 en geniet van de natuur en visrijkdom die er zeker nog is in Nederland.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Elke zondagmorgen om 9.30 uur is Vis TV te zien op RTL-7, terwijl de herhalingen steeds op zaterdagmiddag om 13.00 uur op deze zender zijn te zien en RTL-4 Vis TV ook nog eens op de zaterdagmorgen om 7.00 uur vertoont.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.