Nel Willemse overleden

3010
03 mei 2012

Heden bereikte ons het droeve bericht dat Nel Willemse op 73-jarige leeftijd is overleden. We kennen Nel als een fantastische vrouw en een formidabele wedstrijdvisser die namens haar vereniging de Edelkarper uit Bergen op Zoom en namens Nederland menig maal het nationale en internationale erepodia mocht beklimmen.

In 1990 zag zij haar inzet tijdens het Wereldkampioenschap Kustvissen in Zeeland zelfs beloond met individueel goud en werd ook het Nederlandse vrouwenteam waarin zij viste omhangen met goud.

Daarnaast organiseerde Nel samen met man Cor en zoon Hans vele viswedstrijden zowel op het strand als op de boot. De laatste jaren kwam Nel door problemen met haar hart minder aan vissen toe, maar kwamen wij haar wel nog steeds tegen op de wedstrijdparkoersen waar zij gewoon uit pure belangstelling aanwezig was of waar zij de taak vervulde van controleur.

Nederland verliest met Nel Willemse een groot sportvrouw en een groot sportvisser. Mogen familie, vrienden en bekenden de kracht vinden op dit grote verlies te dragen.

Er zijn geen gerelateerde berichten.
Labels

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.