VisTV Westerschelde gemist? (video)

7940
07 mei 2012

Nee, niet de onderzeeër van Kapitein Nemo uit het beroemde boek van Jules Verne, maar de MS Nautilus van schipper Frank Smits is dit keer de stek vanwaar Ed en Marco afgelopen zondag 6 mei hun zoute onderlijnen nat maakten.

-> Bekijk hier de uitzending terug via RTL XL

Daarvoor zijn ze vanuit Vlissingen de Westerschelde opgevaren en merken ze al gauw dat de weergoden plannen hebben om flink roet in het eten te gooien. Was er aanvankelijk nog in de monding van de ‘Schelde’ bij de Nollenplaat goed te vissen en goed schar te vangen; als de zuidenwind eenmaal tot kracht 7 is aangewakkerd en de zee steeds meer tot een witschuimende massa wordt geklopt, besluit schipper Frank met zijn 13 meter lange Lochin dieper in de Westerschelde en meer in de beschutting van Zeeuw Vlaanderen voor anker te gaan. Of dat een wijs besluit is zie je a.s. zondag om 9.30 uur op RTL-7 in de 7e van 12 nieuwe aflevering van Vis TV 2012.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Elke zondagmorgen om 9.30 uur is Vis TV te zien op RTL-7, terwijl de herhalingen steeds op zaterdagmiddag om 13.00 uur op deze zender zijn te zien en RTL-4 Vis TV ook nog eens op de zaterdagmorgen om 7.00 uur vertoont.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.