Vis TV: de windes van de Nederrijn (video)

9113
10 mei 2012

Voor deze 9e aflevering van Vis TV 2012 zijn Ed en Marco naar de prachtige Nederrijn bij Heteren gereisd om op winde te vissen. Niet met de vaste stok of feederhengel maar met lichte werphengels en als aas een drijvende broodkorst.

Menig witbrood moet er aan geloven als het tweetal steeds wat stukjes brood aan de rivier toevertrouwen in de hoop dat de windes dit ‘lokvoer’ zullen vinden en zij hun korstjes voorzien van een haakje er bij kunnen leggen. Wind en meeuwen lijken echter steeds spelbrekers en brengen de korsten of te ver uit beeld of zien het brood als een welkome aanvulling op het dagelijks menu.

Maar, dan ineens verschijnt er een grote ronde bek onder een van de korsten en houden allen met kloppend hart de adem in. Check de promo van aflevering 9 hieronder:

Hoe dit visavontuur afloopt zie je aanstaande zondag 13 mei om 9.30 uur op RTL-7.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Elke zondagmorgen om 9.30 uur is Vis TV te zien op RTL-7, terwijl de herhalingen steeds op zaterdagmiddag om 13.00 uur op deze zender zijn te zien en RTL-4 Vis TV ook nog eens op de zaterdagmorgen om 7.00 uur vertoont.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.