Vis TV gemist? Feedervissen in Zoetermeer (video)

9882
21 mei 2012

Voor hun 10e vistrip van dit seizoen Vis TV waren Ed en Marco bij een plasje in het Zuid-Hollandse Zoetermeer neergestreken voor een dagje feedervissen.

-> Bekijk hier de uitzending terug op RTL XL

In het voorjaar trekken scholen brasems vanuit de diepe Noord-Aa de ondiepe plas op om te paaien en kun je er fantastisch vissen. Met winkle pickers en niet te ver uit de kant, maar evengoed met een ‘feederkanon’ en op grote afstand zoals Ed laat zien.

Echter, net achter de ruggen van ons tweetal ligt een dijk met daar weer vlak achter een slootje dat er ook bijzonder vissig uitziet en als het ware smeekt om hengels...

Hoe ook dit Vis TV-avontuur weer afloopt zie je aanstaande zondag 20 mei om 9.30 uur op RTL-7 terwijl het korte tussen-item over herintroductie van de fantastische sportvis de steur gaat.

Vis TV is een initiatief van Sportvisserij Nederland en Tangram Media. Elke zondagmorgen om 9.30 uur is Vis TV te zien op RTL-7, terwijl de herhalingen steeds op zaterdagmiddag om 13.00 uur op deze zender zijn te zien en RTL-4 Vis TV ook nog eens op de zaterdagmorgen om 7.00 uur vertoont.

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide