Zaterdag: sportvisspecial in de Telegraaf!

6317
17 mei 2012

Voor het tweede achtereenvolgende jaar komt de Telegraaf zaterdag 19 mei met een speciale Sportvisbijlage. Deze is geheel fullcolor geworden en puilt werkelijk uit van de info over sportvissen, zonder enige advertenties!

Met een oplage van 700.000 is de special een mooie aanvulling op de complete multimediale samenwerking met de Telegraafgroep. in de special vind je prachtige sportvisonderwerpen, waaronder een interview met Bekende Vissende Nederlanders als Mark Huizinga ,Yuri van Gelder, Dries Roelvink, Quintis Ristie, etc.


De Telegraaf Sportvisspecial 2012: mis 'm niet!

Daarnaast lees je een interview met Staatsecretaris Henk Bleker over o.a de invoering van de aangekondigde visserijwetsaanpassingen. Ook komt de aankomende Nationale Hengeldag aan bod en uiteraard ontbreekt informatie over de VISpas niet.

Digitaal sportvissen en vissen op TV

In de special wordt de nodige aandacht gegeven aan de twee nieuwe Apps van Sportvisserij Nederland: de MijnVISmaat en VISplanner app. Deze worden aangevuld met de succesvolle Vissengids App.

  

Naast Vis TV is er in deze periode veel sportvissen op televisie te zien. Zorg dat je het niet mist en lees er meer over in de special.

En verder:

Andere onderwerpen zijn: kids die leren vissen op school, sportvissen als het ideale famillie en relatie- uitje, bijzondere vissoorten en 6 tips voor verstandig sportvissen.

Als klap op de vuurpijl krijg je 10 zomervistips van Ed en Marco en niet te vergeten de hotste visgadgets van 2012! En als je meedoet aan de prijsvraag op Radio Veronica of je vangsten op Nationale Hengeldag via Mijn Vismaat registreert, maak je kans op ruim 100 van deze producten!

Kortom: zaterdag de Telegraaf kopen!

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide