Meervaltrip naar de Ebro winnen?

4412
22 mei 2012

Wil jij ook een keer meerval vangen in Spanje onder begeleiding van de wereldkampioen Ron Beugelink, doe dan mee aan Veronica's visquiz en maak kans op een volledig verzorgde meervaltrip naar het meervalwalhalla in Spanje: de Ebro. Daar vindt op dit moment het WK meervalvissen plaats.

Op dit moment kun je via Radio Veronica deelnemen aan een prijsvraag (lees hier meer). Raad dagelijks de bijzondere vangst van Mark Huizinga, en je maakt kans op te gekke visprijzen, waaronder een compleet verzorge meervaltrip naar de Ebro, met The Compleat Ebro Angler.

Luister hier een fragment met Mark op Radio Veronica, waarin hij haarfijn uitlegt wat er leuk is aan vissen.

WK Meerval

Op dit moment wordt daar de World Catfish Classic gevist: het wereldkapioenschap meerval vissen. Mark Huizinga is één van de deelnemers met Team Carp Connections, maar er zijn meerdere Nederlandse teams. Daaronder titelverdedigers Arnout Terlouw en Ron Beugelink van Team Beet/ Compleat Ebro Angler en Juul Steyn en Hans Sibbel ('Lebbis') van Team MyCatch.


Juul en Lebbis met een mooie vangst, vorig jaar

Lebbis over de wereldkampioenen Arnout en Ron van vorig jaar: "Dat was zeer verdiend en we gunnen het hen van harte. Maar deze week gaan we er alles aan doen om Team Topvisser op het podium te krijgen", aldus de captain.

Dat belooft wat...

Lees ook:

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.

Divide