MijnVISmaat verder verbeterd en uitgebreid

4876
14 jun 2012

Kort na de succesvolle lancering van MijnVISmaat (we gaan alweer richting 10.000 leden!) wordt alweer druk gewerkt aan verbeteringen en nieuwe functionaliteiten van zowel apps als de website.

De updates van MijnVISmaat vinden mede plaats op basis van zeer welkome input van gebruikers, waarvoor hartelijk dank! De inhoud en achtergronden van de updates lichten we toe op de MijnVISmaat Blog. Hieronder volgt een overzicht van recente verbeteringen en aankomende updates:

Diepte, foto's uploaden en vangsten delen

Een veelgevraagde update was de mogelijkheid om de diepte in halve meters in te kunnen voeren. In de website is dit inmiddels mogelijk. We zullen dit binnenkort ook in de apps beschikbaar maken. In de website hebben we ook een aanpassing gedaan waarmee je gemakkelijker een vangst op Facebook kunt delen. Door deze koppeling wordt nu direct ook de foto meegenomen in de Facebook post. Verder hebben we een aantal bugs met het foto uploaden aangepakt.

iPhone app: minder 'crashes'

De belangrijkste update is die van de iPhone app. We hebben ons hier voornamelijk beziggehouden met de manier waarop de app het geheugen van de telefoon gebruikt omdat we veel verhalen hoorden over het willekeurig crashen van de app. Er staat sinds gisterochtend (woensdag 13 juni) een versie in de appstore waarin crashes praktisch uitgesloten moeten zijn.


iPhone app sterk verbeterd

Mocht je toch nog ergens in de app een crash tegenkomen meld ons dit dan alsjeblieft via het feedbackformulier op onze blog, we nemen dan contact met je op om te kijken of we dit in een volgende update kunnen voorkomen.

Naast het aanzienlijk verbeteren van de stabiliteit van de app hebben we in de iPhone versie ook een koppeling naar Facebook toegevoegd waarmee je een vangst kunt delen, zie je nu bij de naam van de stek ook de naam van het water, is de waternaam ook in het detailscherm van de vangsten zichtbaar en kan je in het overzicht van je vangsten door op het knopje 'meer' te klikken meer vangsten ophalen.

Ook hebben we in de app heel veel tussenschermen met laadmeldingen verwijderd waardoor de app sneller reageert en is de lijst met vissoorten voorgeladen zodat deze sneller zichtbaar is.

Al met al een behoorlijke update dus.

Nieuwe functionaliteiten: vismaten zoeken, statistieken en exporteren

De komende tijd blijven we bezig met het uitbreiden van het platform. We willen het locatiebeheer iets anders gaan inrichten, kijken naar meer mogelijkheden om nieuwe visvrienden te kunnen vinden en gaan statistieken en exports aanbieden.


Op korte termijn zullen persoonlijke statistieken beschikbaar zijn

Zeg het ons!

Vanzelfsprekend zijn al jullie wensen, problemen en andere zaken van harte welkom via ons feedbackformulier, hoe meer input hoe beter MijnVISmaat wordt! Mailen naar info@mijnvismaat.nl of twitteren naar @mijnvismaat mag natuurlijk ook.

Volg MijnVISmaat op Twitter en Facebook, dan blijf je op de hoogte!

 

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.