Fishfinder op je smartphone! (video)

14656
20 jun 2012

Soms kom je van die geinige gadgets tegen die je wilt delen met anderen. Zo dacht de redactie erover toen we over de sonarbal Deeper FishFinder hoorden. Die seint via Bluetooth vanaf het water informatie over de diepte en de locatie van vissen door naar een mobiele app.

Visliefhebbers kunnen binnenkort de kans dat ze wat vangen vergroten met de Deeper FishFinder, een waterdichte bal die via sonar bepaalt waar de vissen kunnen zitten. Het Bluetooth-apparaat scant de waterdiepten en stuurt topografische informatie en gegevens over de locatie van vissen draadloos door naar een iOS- of Android-apparaat. De speciale Deeper-app toont een dieptekaart en de geschatte beste plek om je dobber uit te werpen.

Check de (uitgebreide) video hieronder:

Het drijvende Deeper-balletje kan het water tot 35 meter diep scannen en tot 50 meter via Bluetooth de gegevens doorsturen. De Deeper-app is ook te gebruiken om foto's van gevangen vissen te posten op Twitter of Facebook.

Het is de bedoeling dat de Deeper in oktober te koop is voor 200 dollar.

Bron: bright.nl

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.