VISplanner apps komende week naar stores!

8122
22 jun 2012

Nog een paar dagen, dan is VISplanner ook als app beschikbaar via de AppStore en Google Play (voorheen Android Market).

Als vervolg op de nieuwe website www.visplanner.nl (die vorige week overigens verder verbeterd is) gaan de apps dinsdag 26 juni naar de AppStore en Google Play. Android staat dan naar verwachting kort daarna live, Apple binnen maximaal 2 weken vanwege het goedkeuringsproces van Apple (en waarschijnlijk al eerder). Ze komen eraan en geloof ons: ze zijn gaaf!

Mag ik hier vissen?

Met de app kun je op basis van jouw VISpasnummer(s) direct aan de waterkant zien of je ergens mag vissen of niet. Ingetekend water bevat ook meer informatie over de benodigde documenten, visrechthebbende, aanvullende voorwaarden en meer. Voor andere platforms dan iOS en Android wordt al gewerkt aan een mobiele website.

Visvoorzieningen en visstekken

Verder vind je op de Google Maps kaart naast viswater alle visvoorzieningen zoals trailerhellingen, visvijvers, hengelsportwinkels en meer, met uitgebreide informatie. Met twee kliks heb je ook de route ernaartoe te pakken.

 
Eenvoudig viswater en visvoorzieningen bekijken op je smartphone

Ook kun je met VISplanner eenvoudig visstekken aanmaken, bekijken en foto's toevoegen.

 

Volg VISplanner ook op Facebook en Twitter!

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.