FEEST! 10.000 vismaten op MijnVISmaat.nl

6267
22 jun 2012

Ja hoor dames en heren vismaten! Vandaag rond het middaguur heeft de 10.000-ste vismaat zich geregistreerd op MijnVISmaat! Binnen één maand!

En daar zijn we zo blij mee, dat we 'nummer 10.000' een prijs opsturen! Nadat onderstaande taart op is uiteraard...

Piet Gerritse, van harte gefeliciteerd! Er is een mail naar je onderweg! Jij krijgt een prijzenpakket met onder meer sportvismateriaal, de MijnVISmaat meetsticker, Vis TV DVD, en meer! Veel plezier ermee!

Ed en Marco op MijnVISmaat!

Vanaf nu zijn Ed Stoop en Marco Kraal ook te vinden op MijnVISmaat! De mannen van VisTV houden hier alle vangsten bij die ze doen tijdens de uitzendingen. Handig, kun je direct zien waar ze gevist hebben! En wist je trouwens al dat je Marco ook kunt volgen op Twitter en Ed op Facebook? Ze helpen je graag bij visvragen!


Marco met een mooie meerval van aflevering 11 van Vis TV 2012

Updates en verbeteringen MijnVISmaat

Toegegeven, bij de lancering zat er nog een aantal bugs en problemen in MijnVISmaat, maar de meesten zijn inmiddels naar volle tevredenheid opgelost. Mede dankzij jullie tips en klachten, waarvoor hartelijk dank! Meer tips en problemen zijn altijd welkom via dit formulier!

Laatste versie

Check trouwens direct voor de zekerheid even of je inmiddels de laatste versie op je telefoon hebt staan!

Denk trouwens niet dat MijnVISmaat klaar is, want er staan nog heel wat uitbreidingen op de planning. Vrienden importeren vanuit je mail, foto's in groter formaat, Updates over nieuwe functionaliteiten en verbeteringen vind je trouwens op ons speciale MijnVISmaat blog.

-> Ga naar MijnVISmaat

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.