Snoekbaars op herhaling in VisTV

5432
26 jun 2012

Ondanks de vele vragen, verzoeken en voorstellen aan het adres van Vis TV om meer nieuwe uitzendingen, zullen jullie voor een nieuwe serie helaas weer tot maart 2013 moeten wachten.

Op dit moment zijn Ed en Marco en de mensen van Tangram Media namelijk druk bezig met nieuwe opnamen voor volgend jaar. Maar, zolang er herhalingen zijn, is er elke week nog Vis TV en kun je alsnog of anders nogmaals genieten van wat de sportvisserij in Nederland (en straks in aflevering 11 ook één keer in België) te bieden heeft.

Deze week vist ons duo nog een keer vanuit de boot van Marco op snoekbaars in de Beneden-Merwede. Een prachtig stuk rivier waar het bijzonder idyllisch vissen kan zijn, maar waar het evengoed kan spoken.

Verticalen met ultra-lichte werphengeltjes, kleine werpmolens en reeltjes en allerlei kunstaas van siliconenrubber is doorgaans DE manier om de snoekbaarzen aan de schubben te komen.

Of dat lukt, zie je komende zondag 1 juli om circa 9.30 uur op RTL-7.

-> Meer Vis TV

Er zijn geen gerelateerde berichten.

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons. cookiebeleid.